Parlament d'Andorra

La nova seu del Consell General respon a una topografia accidentada, a la gran presència històrica del lloc i als teixits urbans històric i actual.

El projecte proposa una arquitectura que transforma positivament el lloc on actua i s’adequa a les diferents realitats construïdes que l’envolten.
Un nou edifici que forma part del paisatge i que arrela al lloc.
La sala de sessions és l’espai de referència i es revesteix de llistons de roure i d’una pell de marbre blanc al sostre, que rellisca per darrera de la presidència.
El marbre il•luminat potencia el caràcter simbòlic d’aquest espai, com si es tractés d’un cristall dintre de la roca.

Arquitecte Ramón Sanabria, Ramón Artigues, Pere Espuga
Programa Institucional
Ubicació Andorra la Vella, Andorra   Superfície 15.350 m²  
Client Consell General d'Andorra   Estatus Finalitzat