Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

Centre d'Investigació Biomèdica de primer nivell, amb forma singular i integrat en el seu entorn.

Edifici d'alta complexitat. Les exigències requerides reclamen un gran volum construït en un edifici compacte.
S'integra en el front marítim de Barcelona amb una forma troncocònica, escalonant-se cap al mar, aixecant-se cap a la citutat i adaptat als edificis del front marítim. La façana de fusta natural dóna lleugeresa al conjunt.
L'interior de l'edifici es buida, creant una realitat independent de l'entorn, que emmarca les vistes al mar i permet regular l'assolellament.

Arquitecte Albert de Pineda, Manuel Brullet
Programa Investigació, Educatiu, Oficine
Ubicació Barcelona   Superfície 57.866 m²  
Client Consorci de la Zona Franca, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya   Estatus Finalitzat