Can Framis Museu

Museu que acull la col·lecció privada de pintura catalana de la Fundació Vila Casas a la zona de nou desenvolupament del 22@.

El museu ocupa les naus rehabilitades d’una de les primeres fàbriques que va ocupar el Poble Nou, Can Framis.
L’estratègia de projecte consisteix a construir una nova nau de formigó vist que uneix les dues existents i, juntament amb un gran porxo, configura una plaça d’accés al museu, escenari de múltiples activitats artístiques i ciutadanes.
El tractament de les façanes existents transparenta l’heterogeneïtat de la construcció i mostra les marques del pas del temps en contrast amb l’entorn tecnològic dels nous edificis.

Arquitecte Jordi Badia
Programa Museu, Cultural , Rehabilitació
Ubicació Barcelona   Superfície 5.468 m²  
Client Fundació Vila Casas, Layetana   Estatus Finalitzat